Nieuws
Overzicht  
Wij wensen je een liefdevol 2016
Jan 03, 2016

Wij hopen dat je gezellige kerstdagen hebt ervaren en je 2016 goed van start bent gegaan. Via deze weg willen we jou een liefdevol 2016 wensen! Daarnaast willen wij je graag op de hoogte brengen van onze laatste ontwikkelingen.

Nieuwe zoekfunctie

Mogelijk dat je de nieuwe zoekfunctie al hebt gezien of zelfs al hebt gebruikt maar voor degene voor wie dat (nog) niet heeft gedaan, sinds een maand beschikken we over een supermakkelijke en snelle zoekfunctie. Wanneer je bent ingelogged verschijnt deze meteen in beeld. Aan de linkerkant kun je je zoekfilters opgeven waarna aan de rechterkant alleen nog de profielen overblijven die aan je zoekcriteria voldoen. Wel zo makkelijk!

Nog veiliger en sneller

Door het toenemend aantal gebruikers werd de site helaas wat traag waarvoor onze excuses. Inmiddels is de site verhuisd naar een snellere provider en hebben we tevens de beveiliging verbeterd. Het is nu alleen nog mogelijk om via een beveiligde verbinding 100% Gratis Dating te gebruiken.

Enkele statistieken

Wij staan voor transparantie en openheid. Op dit moment zijn er 363 vrouwen en 2677 vrouwen te vinden op 100% Gratis Dating . Misschien een beetje een scheve verhouding maar we zijn er teminste eerlijk over. Daarnaast maken we er serieus werk van om nep profielen te voorkomen en als er toch een doorglipt zo snel mogelijk te verwijderen.

Opzeggen

Wij kunnen ons voorstellen dat je je ooit bij ons hebt ingeschreven maar er verder nooit meer naar hebt omgekeken. Mogelijk heb je inmiddels de liefde gevonden en je wil je je graag uitschrijven. Volg in dat geval de onderstaande link om je account op te heffen. https://www.100procentgratisdating.nl/cancel.php

Afmelden nieuwsbrief

Wil je je afmelden voor deze nieuwsbrief? Volg dan de volgende link, meld je aan en kies voor "Nee'" bij "nieuwsbrief ontvangen": https://www.100procentgratisdating.nl/edituser.php

Tot slot

Mocht je vragen, problemen, suggesties of iets anders hebben? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Je kunt gewoon op deze mail re-ply'en. Doorgaan reageren wij binnen 24 uur op je bericht.