Online datingadvies
Overzicht  
Nepprofielen en veilig datenEen valkuil van veel datingwebsites, zeker de sites die gratis zijn, is het bestaan van nepprofielen. Je bent er helemaal klaar voor om te gaan daten, schrijft je in op een bepaalde website en reageert op een man of vrouw die er wel heel leuk uit ziet... Het klinkt ideaal, totdat je erachter komt dat deze persoon helemaal niet bestaat. Het is een nepprofiel gemaakt door de makers van de site om mensen als het ware naar de site te lokken.

Maar... Op 100procentgratisdating.nl zul je deze nepprofielen niet tegenkomen! Natuurlijk moet je altijd zelf blijven opletten want een persoon die zich inschrijft kan dit natuurlijk ook doen met verkeerde bedoelingen...

Herken slechte bedoelingen

Als je iemand aanspreekt waar geen profielfoto bij staat zou het kunnen dat deze persoon anoniem wil blijven. Vraag altijd naar een of meerdere foto's.

Begint iemand al bijna meteen over financiële situaties wees dan ook op je hoede. Je zult niet de eerste zijn die geld kwijtraakt aan iemand die niet is wie hij of zij zegt te zijn.

Is iemand nooit online buiten kantooruren? Dan kan het zeker ook om een nepprofiel gaan.

Wil iemand absoluut niet bellen of skypen? Dan is dit ook minstens verdacht!

Besluit je met iemand af te spreken? Doe dit dan altijd in een omgeving waar veel andere mensen zijn. Een café of restaurant in de stad is ideaal. Mocht de date dan niet zo goed gaan dan kun je altijd nog over andere mensen gaan praten...

Heb je toch twijfels over hoe veilig iets is, zorg dan dat je na je date met een vriend of vriendin afspreekt. Zo hoef je in elk geval niet alleen naar huis te gaan.

Als je goed oplet met wie je praat is het natuurlijk hartstikke leuk om te gaan daten. Gelukkig heeft het merendeel van de mensen geen verkeerde bedoelingen maar zijn ze gewoon op zoek naar een leuke date. 100procentgratisdating.nl controleert in ieder geval alle profielen en zal profielen die nep zijn meteen verwijderen.