Nieuws
Overzicht  
Maak kans op een Zalando tegoedbon van 50 Euro
Jan 04, 2014

Deze actie is helaas alleen voor vrouwen!

Ja dames, jullie lezen het goed, je maakt bij inschrijven direct kans op één van de 10 cadeaubonnen van Zalando ter waarde van €50! Zorg wel dat je snel bent want op is op! De bonnen worden verloot onder de eerste 1.000 vrouwelijke inschrijvingen. Daar wil je dus bij zitten!

Natuurlijk moet dit niet de voornaamste motivatie zijn om je in te schrijven bij een datingsite. In de eerste plaats kom je hier om mensen te leren kennen met als doel een fantastische leuke date te hebben met één van de andere leden.

Maar denk je eens in wat een mooi paar schoenen of een prachtige jurk je met een tegoedbon van Zalando kunt kopen. Misschien wel speciaal voor je eerste date met de man die je op 100procentgratisdating.nl hebt leren kennen. Of natuurlijk gewoon voor de verjaardag van je moeder, een huwelijksfeest waar je heen gaat of om jezelf zomaar eens met wat nieuwe kleding te verwennen.

Als dit net dat extra zetje is dat jij nodig had kun je je meteen inschrijven wie weet behoor jij bij die eerste 1000 vrouwelijke inschrijvingen en kun je volgende week schreeuwen omdat de Zalando-man voor je deur staat!

Veel plezier gewenst bij het daten!