Online datingadvies
Overzicht  
Maak je datingprofiel aantrekkelijkHoe maak je een profiel aantrekkelijk?

Je hebt de stap gezet en je aangemeld bij een datingsite. Misschien heb je al wat algemene gegevens ingevuld zoals je woonplaats en leeftijd. Toch ben je er dan nog niet. Je zult er voor moeten zorgen dat je een aantrekkelijk profiel plaatst, anders kun je de leuke mannen of vrouwen wel vergeten! Hoe doe je dat nou precies, zorgen dat een profiel aantrekkelijk is? Een aantal dingen zijn hierbij van belang.

1. Plaats een duidelijke foto. Het liefst een redelijk recente foto, niets is vervelender dan afspreken met iemand die er 10 jaar ouder uit blijkt te zien dan op zijn foto. Het hoeft absoluut niet een professionele foto te zijn waar je strak in pak zit of helemaal bent opgemaakt. Een spontane foto met een leuke lach is meestal veel aantrekkelijker. Als je heel graag sportieve mannen of vrouwen aantrekt kun je er voor kiezen om een foto van jezelf tijdens een activiteit te plaatsten. Hou je erg van spelletjes dan kun je een foto plaatsten waar je een spelletje speelt, etc. Op deze manier zullen anderen meteen al een gespreksonderwerp hebben. Dit kan het eerste contact een stuk makkelijker maken.

2. Vertel iets leuks over jezelf. Het is misschien verleidelijk om jezelf leuker voor te doen dan je eigenlijk bent, maar dit is helemaal niet nodig. Vertel gewoon over dingen die jij leuk vind in het leven en het tekstje dat jij schrijft zal vrolijk en spontaan over komen. Je kunt hier ook al iets zeggen over je date-verleden maar dat is niet nodig. Noem bijvoorbeeld je hobby's, favoriete sport, waar je graag heen zou willen op vakantie en welke ambities je hebt in je leven. Wees enthousiast!

Er zijn nog een aantal vanzelfsprekende zaken zoals blijf beleefd en discrimineer niet. Zet niet in je profiel waar je allemaal niet naar op zoek bent maar geef wel een aantal dingen die je graag zou willen in een man of vrouw.  

Meet een leuk profiel heb je binnen de kortste keren een leuke date aan de haak geslagen!