Online datingadvies
Overzicht  
Is internetdaten een taboe?Nog steeds zijn er mensen die hun wenkbrauwen optillen als je verteld dat je via internet een date probeert te vinden. Of dat jij en je partner elkaar hebben leren kennen op een datingsite. Onzin eigenlijk want daten via internet bestaat al jarenlang.

Tegenwoordig is communiceren via internet de gemakkelijkste manier om nieuwe mensen te leren kennen. Je kunt alle informatie over jezelf geven die je wil delen, je kunt je allermooiste profielfoto laten zien en je kunt iedereen die jij er leuk uit vindt zien een berichtje  sturen. Gelukkig wordt het langzaam maar zeker ook meer geaccepteerd om het internet te gebruiken om andere mensen te leren kennen. Waarschijnlijk moest men er gewoon even aan wennen.

Op het moment doen ruim 1,3 miljoen Nederlanders aan internetdaten. Dit is ruim de helft van iedereen die op zoek is naar een partner! Ook mensen die graag een partner in het buitenland willen hebben kunnen via internetdating gemakkelijk op zoek naar de man of vrouw van hun dromen. Vier op de tien internetcontacten leiden daadwerkelijk tot een relatie of zelfs huwelijk. dat zijn mooie cijfers!

Duidelijk is het ook dat er voor iedereen wat wils is. De meeste gespecialiseerde sites kosten echter bakken met geld. 100procentgratisdating ziet hier het nut niet van in. Iedereen zou elkaar moeten kunnen ontmoeten, niet alleen de mensen die er maandelijks tientallen euro's voor over hebben om hun profiel op een bepaalde site te hebben staan.
Schaam je dus niet voor het online daten maar doe lekker mee, en wie weet sla jij wel de man of vrouw van je dromen aan de haak!